Nieuw-Zeeland

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Nieuw-Zeeland

Onroerend goed te koop in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland ligt ten zuidwesten van de Stille Oceaan en bestaat uit twee hoofdeilanden die zijn gevormd door de werking van vulkanen en ijstijden. De hoofdstad Wellington, op het Noordereiland, is de thuisbasis van Te Papa Tongarewa, het grote nationale museum.

Als u een onroerend goed te koop wilt kopen in Nieuw-Zeeland, heeft de regering onlangs een wet aangenomen om te voorkomen dat buitenlanders een huis kopen op het ongerepte oceanische eiland.

Tenzij inwoners, Australiërs of Singaporezen (met wie er een vrijemarktovereenkomst is), zal de onroerendgoedmarkt in feite slechts beperkte toegang hebben tot buitenlanders die dromen van een toevluchtsoord in de wilde natuur van het land dat de inspiratie was voor de verfilmingen van Tolkiens romans. . Dit is echter een stop

treft vooral de superrijke Chinezen en Amerikanen, die het meest geïnteresseerd zijn in het kopen van onroerend goed te koop in Nieuw-Zeeland.

In Nieuw-Zeeland zijn de huizenprijzen in tien jaar tijd met 60% gestegen (met pieken van + 100% in de hoofdstad), hand in hand met de achteruitgang van lokale eigenaren in vergelijking met buitenlanders. Ze wegen echter slechts 3% van de markt en zijn vooral geïnteresseerd in het kopen van nieuw onroerend goed te koop in Nieuw-Zeeland.

Tegenover de stijging van de vastgoedprijzen speelde echter ook de verkrapping van het bankkrediet die vorig jaar werd opgelegd: in juli lag het prijsniveau 1,8% lager dan de vorige maand.

De gemiddelde waarde van onroerend goed in Auckland is gedurende het jaar met slechts 0,6% gestegen. Bovendien duurde de verkoop van de landelijke eigendommen gemiddeld meer dan een dag in vergelijking met vorig jaar, wat aangeeft dat de vraag juist afneemt.

Aan de andere kant zijn de vastgoedprijzen in alle andere regio's van Nieuw-Zeeland veel sneller gestegen, en sommige factoren suggereren dat de vastgoedmarkt in 2018 zijn sterke groei zou kunnen voortzetten.

Nieuw-Zeeland is ten prooi aan een tekort aan woningaanbod, dat algemeen wordt beschouwd als een van de drijvende krachten achter prijsstijgingen. Gegevensprognoses suggereren echter dat dit in 2018 zou kunnen veranderen.

Desondanks zal het onvoldoende aanbodprobleem na een goed jaar niet zijn opgelost, waardoor deze bouwniveaus zullen doorgaan tot 2019 en daarna.

Misschien niet verrassend, was Queenstown de belangrijkste bestemming die mensen zouden hebben gekozen om hier te wonen en een onroerend goed te koop in Nieuw-Zeeland te kopen. Queenstown is een fantastische plek. Het is het hele jaar door een bestemming met buitengewone buitenactiviteiten in de zomermaanden en skiën van wereldklasse in de winter.

De huizenprijzen zijn hoog en hebben Auckland onlangs ingehaald als de hoogste van het land, dus je moet misschien in een van de buitenwijken wonen, maar het is best mooi, de uitzichten zijn geweldig in de hele regio Central Otago.

Queenstown verdient zijn plaats bovenaan onze lijst met de beste plaatsen om te wonen in Nieuw-Zeeland.

Op nummer twee op onze lijst met zoekend onroerend goed te koop in Nieuw-Zeeland staat Napier. Napier, gelegen in het hart van Hawke's Bay, is een geweldige plek voor jezelf als je een transfer naar Nieuw-Zeeland plant. De kosten van levensonderhoud in Napier zijn veel lager dan in grotere steden als Auckland, Wellington en Queenstown, wat het een interessant voorstel maakt.

Als u op zoek bent naar een iets andere plek, dan is Rotorua absoluut een van de beste plekken om te wonen en op zoek te gaan naar een onroerend goed te koop in Nieuw-Zeeland. Het is een toeristische trekpleister en dat betekent veel banen. Het is ook het hele jaar door een bestemming vanwege de geothermische attracties waar de stad het meest bekend om is en wat betekent dat veel bezoekers hier tijdens de wintermaanden naartoe stromen.

Rotorua heeft een centrale ligging op het Noordereiland waardoor het super toegankelijk is.

  •  
    Verhuizen naar Nieuw Zeeland. Expatriate en woont in Nieuw-Zeeland

      Een van de landen die altijd een onbetwiste fascinatie heeft gewekt, vooral in de westerse wereld, Nieuw-Zeeland, lijkt de laatste jaren een droomplek te zijn geworden, vooral voor de nieuwe generatie. In feite zijn er veel jongeren die, op zoek naar fortuin, besluiten hun leven radicaal te ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Meer informatie kunt u onder real.baumanagement@bluewin.ch
Lijst van roerende zaken, op aanvraag, te veel om op te noemen, maar High Zone van, tractor, spa zwembad, enz. zijn Voor de ultieme lifestyle met het...
Cod. 14825

Verkoop Hoeve, Nieuw-Zeeland, Coromandel, Whitianga, 49, Kaimarama Rd

930,796.49EUR
Verkoop
Hoeve

460 m²
Prachtige 2 verdiepingen gerenoveerd kauri villa met wrap around veranda's, gelegen in een prachtige opgericht terrein. 7 minuten van de populaire toe...
Cod. 17102

Verkoop Hoeve, Nieuw-Zeeland, Coromandel, Whangamata, 218 Rangi Avenue

897,966.64EUR
Verkoop
Hoeve

809 m²
HOME & Inkomen + VIEWS BURGEMEESTER ISLAND 218 Rangi Avenue 4 Slaapkamers Huis grootte van 515 m2 Triple Garage Ref 5998 1.475.000 dollar NZD 8...
UNAVAILABLE
Cod. 6748

Verkoop Andere (Residentieel), Nieuw-Zeeland, Wellington, Karori, 31 HAZELWOOD AVENUE

283,087.79EUR
Verkoop
Andere (Residentieel)

126 m²
Waar vindt u een Huis & Land pakket met minder onderhoud en geen gazon te doen? ... Dat is eigenlijk betaalbaar? ... Dat is in een rustige locatie...
UNAVAILABLE
Cod. 5948

Verkoop Huis, Nieuw-Zeeland, Dunedin, Caversham, 1 Ballance Street

333,892.93EUR
Verkoop
Huis

520 m²
Met het bouwen van de kosten naar verwachting toenemen in de komende paar maanden is dit een steeds zeldzame kans om een kwaliteit van de gebouwde nie...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB